Wie is Marian Klijnsma

Even voorstellen

Lichaam en geest zijn één. Die gedachte staat centraal in mijn behandelvisie. Veel lichamelijke klachten ontstaan uit een periode van stress. Denk aan problemen op het werk, strubbelingen in relaties, zorgen om de kinderen, spanningen omtrent de financiën of onvrede over jezelf. Stressfactoren die voor een disbalans in het normale leven zorgen en zo ook de oorzaak kunnen zijn van tal van lichamelijke klachten.

Waar zit de disbalans?
Om u goed te kunnen behandelen en om uiteindelijk ook naar een oplossing te werken, zoek ik naar de belastbaarheid (wat kan iemand aan) en de belasting (wat wordt er van iemand gevraagd). Waar zit de balans dan wel disbalans in uw lichaam en geest? Dit is essentieel voor het type en de duur van de benodigde behandeling.

Vage klachten aanpakken
Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om lichaam en geest met elkaar te verbinden. Ook ik vroeg mijzelf vaak af waarom ik geen voldoening meer haalde uit mijn werk. Ik had een veeleisende commerciële baan waarvoor ik zowel in Nederland als in het buitenland actief was. Steeds vaker kreeg ik klachten. Vage klachten zoals hoofd-, schouder- en nekpijn. Fysiotherapie, chiropraxie en vakanties waren kortetermijnhulpmiddelen. Uiteindelijk besloot ik een andere wending aan mijn leven te geven en in 2012 ben ik ‘echt’ met mezelf aan de slag gegaan.

Volwaardig behandelend massagetherapeut
Via allerlei workshops herontdekte ik wat mij inspireert, raakt en in gang zet. Deze persoonlijke ontwikkeling leidde ertoe dat ik weer een opleiding wilde volgen. In 2013 begon ik met de opleiding tot sportmasseur. Een opleiding die perfect aansloot op wat ik zelf al eerder in gang had gezet. En de uitdaging werd steeds groter om nog meer te weten te komen over wat massage kan betekenen voor het herstel van lichamelijke klachten. Zo volgde ik daarbij de opleiding massagetherapie en schoolde me bij voor massage bij fibromyalgie, chronische-vermoeidheidssyndroom, triggerpointtherapie, bindweefselmassage en stoelmassage.

Het verschil maken
Als volwaardig behandelend massagetherapeut ben ik in staat om samen met u een wezenlijk verschil te maken in de behandeling van lang- en kortdurende klachten in bijvoorbeeld de nek, schouder en lage rug. Ook voor spier- en gewrichtsklachten na het sporten, andere lichamelijke klachten of een ontspanningsmassage die lichaam en geest verbindt, bent u bij Klijnsma | Massage aan het juiste adres. Maak vandaag nog het verschil en bel of mail me.

Marian

 

“Er is geen goed en er is geen fout, alles is zoals het is”

Contact

06-30319426

Bredaseweg 458
5037 LJ Tilburg

Social Media

Bank : Rabobank Tilburg e.o. | IBAN : NL98RABO0191818798 | KvK : KvK Brabant 61405493 | BTW-ID : NL001460175B58 | NGS-licentienummer : 455996

De praktijk is geopend op maandag tot en met donderdag