Nieuws

Beste allemaal,

Na een lange tijd nadenken over mijn toekomst als massagetherapeut, wil ik jullie over het volgende informeren; Per 1 december 2020 zal ik als actief werkende massagetherapeut mijn praktijk tot nader order sluiten.

Enkele redenen die tot deze beslissing hebben geleid zijn steeds terugkerende pijn aan duimen, handen en polsen en behoefte aan een nieuwe uitdaging in mijn maatschappelijke leven. De actuele Corona pandemie met alle beperkende maatregelen en de hierdoor onzekere toekomst hebben mijn beslissing om voorlopig te stoppen versterkt en versneld.

Middels deze mail wil ik al mijn cliënten heel erg bedanken voor het vertrouwen en bezoek aan mijn praktijk. Ik wens een ieder het beste voor de toekomst en wie weet zien en spreken wij elkaar nog eens op een ander moment.

Vriendelijke groet,

Marian Klijnsma

Je bent vanaf maandag 1 juni weer van harte welkom bij Klijnsma-Massage Voor jouw en mijn veiligheid heb ik een aantal regels opgesteld en maatregelen getroffen. Geheel naar de richtlijnen van het RIVM en de Branche organisatie NGS.

Ik verzoek je vriendelijk om deze regels en maatregelen goed door te nemen vóórdat je een afspraak maakt. Deze regels en maatregelen zijn immers voor jouw en mijn veiligheid!

Klik hier om de regels en maatregelen “VEILIG NAAR DE MASSEUR IN DE CORONA TIJD” door te lezen.

Voor nu ben ik ontzettend blij dat ik jou weer kan helpen. Ik hoop je binnenkort weer in goede gezondheid te mogen ontvangen.

Blijf gezond en let op elkaar!

Marian Klijnsma

Contact

06-30319426

Bredaseweg 458
5037 LJ Tilburg

Social Media

Bank : Rabobank Tilburg e.o. | IBAN : NL98RABO0191818798 | KvK : KvK Brabant 61405493 | BTW-ID : NL001460175B58 | NGS-licentienummer : 455996

De praktijk is geopend op maandag tot en met donderdag